Energie besparen is een feest!

We doen het samen

Kom naar het straatfeest in jouw wijk, Smitsveen! Lekker eten, fijne muziek, gezelligheid, je buren leren kennen, hulp bij energie besparen en vertellen wat er beter kan in je wijk.

       

Wanneer en waar?

16 SEPTEMBER
grasveld Weegbreestraat
17 SEPTEMBER
grasveld Kamperfoeliestraat
9 SEPTEMBER
grasveld achter Balans, bij de Smitsweg
10 SEPTEMBER
grasveld Varenstraat

(Feesten in rood zijn geweest)

Leer je buren beter kennen

Met een hapje en een drankje gezellig kletsen met je buren. Je weet nooit wanneer je elkaar nodig hebt.

Voor wie?

De feesten zijn bedoeld voor alle inwoners in Smitsveen, huurders en eigenaren! De feesten duren van 16.00 tot 19.00 uur.

Energieadvies op maat

Het stookseizoen komt eraan. Wat kun je doen om jouw energieverbruik te beperken? Ga in gesprek met dorpsgenoten van Energie Actief Soest en medewerkers van ‘Energie in Smitsveen’.
Andere vragen? daarvoor kun je terecht bij medewerkers van Balans, Portaal, gemeente Soest, Schuldhulpmaatje en Present.

Bekijken en bestellen

Verschillende producten liggen klaar. Je kunt ze bekijken en er uitleg bij krijgen. Als je jouw gratis 70 euro voor energiebesparende producten nog niet hebt gebruikt, kun je dat ook ter plekke doen. Onze medewerkers helpen daar graag bij, want…
…we doen het samen.

Gratis klushulp. En besparen maar!

In het najaar en de winter van 2022-2023 (september tot en met maart) helpen we mensen met een laag inkomen graag om energie te besparen. Dat kan door kleine aanpassingen in uw huis. Denk aan tochtstrips, deurdrangers of een spaardouchekop. De producten krijgt u voor niets en we brengen ze ook nog gratis aan in uw woning. Daarmee bespaart u direct energie, en dus ook geld. Weten wat de voorwaarden zijn en hoe u mee kunt doen? Hier vindt u alle informatie.

Bezoek het Energieloket
Naast ingang flat Smitsweg 315-593 
Iedere maandag en woensdag
9.00 tot 12.00 en 14.00 tot 17.00 uur
Of maak een afspraak

Het project ‘Energie in Smitsveen’ is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van

Kies je taal »