Onderzoek HU

De Hogeschool Utrecht (HU) doet onderzoek in de wijk Smitsveen. Zo willen ze meer te weten te komen over uw mening en uw ideeën over de energietransitie, over anders omgaan met energie. Hieronder vindt u een aantal vragen van de HU. U helpt ze als u de vragen beantwoord en toestemming geeft de antwoorden te gebruiken.

Voor dat onderzoek wil de HU ook graag met een aantal bewoners een vervolggesprek voeren. Als u daaraan mee wilt werken, dan kunt u dat ook op het formulier hiernaast aangeven. Studenten van de HU komen dan langs voor een vervolggesprek.

Vragen onderzoek HU

  Hieronder vindt u drie vragen van de Hogeschool Utrecht. Zij willen graag van zoveel mogelijk wijkbewoners een antwoord op onderstaande vragen. Doe dus mee! Het kost nog geen vijf minuten van uw tijd. 1. Ik weet op welke manier(en) ik mijn woning energiezuinig en comfortabel kan maken ('verduurzamen')Zeer mee oneensMee oneensNiet mee eens, niet mee oneensMee eensZeer mee eensWeet niet/geen mening2. Ik vind het goed dat de overheid (de regering, de provincie, de gemeente) maatregelen neemt om klimaatverandering tegen te gaan.Nee, ik vind dat helemaal niet goedNee, ik vind dat niet goedHet maakt me niet uitJa ik vind dat goedJa, ik vind dat heel goedIk heb hier geen mening over3. In hoeverre bent u gemotiveerd om zelf iets te doen om klimaatverandering tegen te gaan?Heel weinig of helemaal niet gemotiveerdWeinig gemotiveerdGemiddeld gemotiveerdWel gemotiveerdZeer gemotiveerdWeet niet/geen mening Wilt u zelf nog iets zeggen over het klimaat of over anders omgaan met energie? Deze vragenlijst komt van de Hogeschool Utrecht. Als u deze vragenlijst invult en opstuurt, dan weet u dat uw antwoorden bij hen terecht komen. Wij willen zorgvuldig omgaan met uw privacy. Daarom vragen we u hieronder uw contactgegevens in te vullen en toestemming te geven om gebruik te maken van uw antwoorden.
  De HU wil ook graag met wijkbewoners in contact komen voor een vervolggesprek. Als u daaraan mee wilt doen, dan kunt u dat hieronder ook aanvinken.
  Contactgegevens:

  Uw naam

  Straat en huisnummer

  Postcode en Plaats

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Datum ondertekening

  Ik geef de Hogeschool Utrecht toestemming om mijn antwoorden te gebruiken voor hun onderzoek.Ja, ik geef daarvoor toestemmingNee, ik geef daarvoor geen toestemming
  Ik geef de Hogeschool Utrecht toestemming om contact met mij op te nemen voor een vervolggesprek.Ja, ik geef daarvoor toestemmingNee, ik geef daarvoor geen toestemming
  Ik mag benaderd worden om mee te helpen met de wijkactie in Smitsveen.Ja, ik geef daarvoor toestemmingNee, ik geef daarvoor geen toestemming

  * Verplicht

  Energie in Smitsveen

  Het onderzoek van de HU is onderdeel van het project ‘Energie in Smitsveen’. Onderstaande organisaties willen uitvinden wat wijkbewoners nodig hebben om zuiniger om te kunnen gaan met energie. En samen met wijkbewoners gaan ze aan de slag met een lagere energierekening en een comfortabeler huis.

  gemeente Soest 

  Kies je taal »