Energie in Smitsveen

​De wijk Smitsveen is een bijzondere wijk in Soest. Een energieke wijk. Een wijk met grote verschillen in inkomen. Een wijk met een grote diversiteit aan culturen. Een wijk waar van alles gebeurt. Een wijk, kortom, waar je goed terecht kunt als je ervoor wilt zorgen dat iedere inwoner van Soest op een haalbare en betaalbare manier kan meedoen met de energietransitie. Dat is wat de samenwerkende partners willen met het project ‘Energie in Smitsveen’. Daarom zoeken we huurders en en woningeigenaren op in Smitsveen. Wat hebben ze nodig om mee te kunnen doen? En samen met de bewoners gaan we op zoek naar een aanpak waarmee de energierekening omlaag kan en het wooncomfort omhoog.

Meedoen als wijkbewoner?

Woont u in Smitsveen en wilt u meedoen? Meld u dan aan via de knop ‘Meedoen als wijkbewoner’. U komt dan terecht op het contactformulier van Energie in Smitsveen, waar u kunt aanvinken dat u mee wilt doen met ‘Energie in Smitsveen’! We nemen dan contact met u op.

Meedoen  met wijkonderzoek?

Onderdeel van het project in Smitsveen is een onderzoek van de Hogeschool Utrecht (HU). Zij hebben een aantal vragen aan wijkbewoners.  Als u daaraan mee wilt doen, kan dat via de knop hiernaast.

De partners

 

Het project ‘Energie in Smitsveen’ is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van

Kies je taal »