Energie besparen: we doen het samen!

Bewoners van de wijk in Smitsveen kunnen een bedrag van €70 inzetten in een webshop voor kleine energiebesparende producten. Dat is mooi, maar wat is voor u de beste keuze uit al de producten die u daar kunt kopen? Daarbij kunnen we u helpen. We doen het immers samen? Iedere maandag en woensdag is er iemand in het energieloket aan de Smitsweg 559. U kunt daar een afspraak maken en wij helpen u dan bij uw keuze. En als u ons wat uitgebreider wilt ospreken, dan kan dat ook. Hieronder leest u hoe het werkt.

Afspreken in Energieloket Smitsveen

U kunt in het energieloket in Smitsveen (Smitsweg 559) een afspraak maken voor een gesprek. Dat kan op maandag en woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur. We kunnen u helpen met het kiezen van producten voor €70 in de webwinkel. Of we kunnen u helpen met een breder advies over energie besparen. 

Kies hieronder bij ‘Onderwerp afspraak’ voor ‘Hulp besteding €70’ (30 minuten) als u hulp wilt bij het gebruiken van de gratis  €70,- . Of kies voor ‘Afspraak energieadvies’ als u een uitgebreider wilt praten over energiebesparing in het energieloket (60 minuten). Kies een datum, daarna een tijd en vul uw gegevens in. U krijgt via de mail een bevestiging van de afspraak.

Versturen

Als u geen afspraak meer kunt maken…

Als er op het tijdstip dat u een afspraak wilt maken geen ruimte meer is, dan kunt u HIER aangeven dat u graag een gesprek wilt.
We nemen dan contact met u op.

Kies je taal »