Energie besparen: we doen het samen!

Bewoners van de wijk in Smitsveen kunnen een bedrag van €70 inzetten in een webshop voor kleine energiebesparende producten. Dat is mooi, maar wat is voor u de beste keuze uit al de producten die u daar kunt kopen? Daarbij kunnen we u helpen. We doen het immers samen? Van 26 november tot en met 10 december kunt u zelf afspraken maken met een energiecoach die u kan helpen bij de keuze. En als u wat uitgebreider met de energiecoach wilt overleggen, dan kan dat ook. Hieronder leest u hoe het werkt.

Afspreken in mobiel energieloket

U kunt tussen 26 november en 10 december afspreken met een energiecoach voor een gesprek in het mobiele energieloket. Dat staat dan op de hoek Smitsweg-Weegbreestraat. Dat kan op werkdagen tussen 19.30 en 21.30 uur en op zaterdag 27 november tussen 13.00 en 17.00 uur.

Kies hieronder bij ‘Onderwerp afspraak’ voor ‘Afspraak kleine maatregelen’ (30 minuten) als u hulp wilt bij het inzetten van de €70,- voor kleine maatregelen; Of kies voor ‘Afspraak energiecoach’ als u uitgebreider wilt spreken met een energiecoach (60 minuten). Kies een datum, daarna een tijd en vul uw gegevens in. U krijgt via de mail een bevestiging van de afspraak.

Versturen

Als u geen afspraak meer kunt maken…

Als er op het tijdstip dat u een afspraak wilt maken geen ruimte meer is, dan kunt u HIER aangeven dat u graag een gesprek wilt.
We nemen dan contact met u op.

Kies je taal »