Actie Veenbes: bakfiets voor de deur

Tussen 4 en 11 juni stonden we vier keer met onze bakfiets en partytent bij de flats aan de Veenbesstraat. Onder het genot van koffie of thee bespraken we vragen, zorgen en opmerkingen van flatbewoners over energie. En we hadden 70 Euro bij ons om ze op weg te helpen met energie besparen. Hieronder een kort verslag.
Tijdens de ‘bakfietsstops’ was er ook gelegenheid om kennis te maken met een deelauto. De Soester Energie Coöperatie heeft twee elektrische deelauto’s ‘op de weg’. Ook hierover lees je hieronder meer.

In gesprek met bewoners

Tijdens de ‘bakfietsbezoeken’ aan de koopflats aan de Veenbesstraat kwamen maar liefst 120 bewoners langs om meer te weten over onze actie. Ze hedden vragen, vertelden ervaringen en kregen van ons informatie over de inzet van de €70, die beschikbaar was. Speciaal voor deze actie was dat bedrag tijdelijk ook weer beschikbaar voor woningeigenaren. Kon je niet langskomen en wil je toch gebruik maken van de €70 voor kleine energiebesparende producten? Er zijn nog een paar beschikbaar. Kijk bij onze Top-10 voor voorbeelden van wat je kunt besparen. En HIER kun je terecht als je wilt bestellen of meer wilt weten.

Elektrische deelauto

Een auto met anderen delen is gemakkelijk, voordelig en duurzaam. Met deze elektrische deelauto rijd je duurzaam en meestal voordeliger dan met je eigen (tweede) auto. Bij de bakfietsstops hoor je er meer over!
Of kijk
HIER.

Kies je taal »