Tussenstop: een impressie

Op 15 mei 2023 presenteerden we aan gemeenten, welzijnsinstellingen, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties uit de provincie Utrecht de lessen die we leerden en de resultaten die we behaalden met ons project. Hieronder een foto-impressie met foto’s van Ingrid de Coo, communicatiemedewerkster van de provincie Utrecht.

Tussenstop: het programma

Op 15 mei 2023 presenteerden we aan gemeenten, welzijnsinstellingen, woningcorporaties en maatschappelijke organisaties uit de provincie Utrecht de lessen die we leerden en de resultaten die we behaalden met ons project. Voor 60 aanwezigen presenteerde Maarten ter Huurne de resultaten van de onderzoeken van de Hogeschool Utrecht, zorgde Dilara Bilgiç voor een mooi gesprek tussen gedeputeerde Huib van Essen, de wethouders Liesa van Aalst en Aukje Treep, Zoulikha Seddiki van Balans, Leida van Duijn van Portaal en buurtverbinders Amina Chamsan en Sengül Aydin. Daarna werd het project met een dienblad als symbool overgedragen aan de vijf ‘wijkverbinders‘ die het project nu overnemen, ondersteund door zeven organisaties.

En toen was het, zoals dat hoort bij ons project, tijd voor een lekker internationaal diner, bereid door vrijwilligers uit de wijk. De tussenstop werd afgesloten met een drietal Workshops.

Alle aanwezigen gingen naar huis met een fysieke ‘toolbox. De digitale versie daarvan vind je HIER.

Kies je taal »